X01D0D – Apartament cu 2 camere de Vanzare in Busteni, judetul Prahova

X01D0D – Apartament cu 2 camere de Vanzare in Busteni
Regim:
D+P+2E+M
Etaj:
Parter
Camere:
2
Bai:
1
Suprafata:
66 mp
78.000 €
COD: X01D0D

RECOMANDAREA AGENTIEI – BUSINESSUL ANULUI 2021 PENTRU ORICE INVESTITOR

Agentia NOASTRA vine in intampinarea clientilor cu o noua propunere de investitie care a fost validata cu succes in alte tari dar si in Romania. Primii 50 de investitori au facut deja acest pas in perioada 2019-2020.

Investitia presupune o COLABORARE, apartamentul ramanand in administrarea dezvoltatorului pe o perioada de timp care se va stabilii de catre parti, iar clientul va primi o chirie/redeventa anuala sigura (platita integral la inceputul anului). Aceasta chirie reprezinta un randament net superior oricarui plasament financiar bancar prin depozit la termen sau pe piata de capital.

Pe timpul administrarii dezvoltatorul se va ocupa de toate costurile (impozite, taxe, cheltuieli de administrare si mentenanta, etc.). Totodata proprietarul va putea folosi apartamentul cu titlu gratuit pe o perioada limitata, asa cum se va agrea. Dupa expirarea perioadei contractuale, proprietarul va putea intra in posesia imobilului in aceleasi conditii in care s-a realizat achizitia initiala.

Pe perioada de derulare a contractului investitorului ii sunt respespectate drepturile de proprietate standard, respectiv acesta poate dispune oricand instrainarea, cesionarea sau transferul drepturilor de proprietate catre terti sau prin alte forma prevazute de lege.

Apartamentul se afla intr-un proiect nou din Busteni, edificat in anul 2020. Finalizarea constructiei va fi gata la sfarsitului lunii Ianuarie 2021.

Acesta se vinde complet mobilat si utilat si cu toate utilitatile functionale si contorizate separat.

O INVETITIE GARANTATA 100% PE TERMEN NELIMITAT!

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

X01D0D – Apartament cu 2 camere de Vanzare in Busteni
0727.900.664

  Nume

  Telefon? eMail?

  Mesaj

  Codul din imaginea de mai jos (obligatoriu)

  captcha

  Anunturi Imobiliare · Copyright © Mervani® · Politica de Confidentialitate · Pagina actualizata pe 23 Februarie 2021